sâmbătă, 8 iulie 2017

Festival la Marbella

Marbella este una dintre staţiunile foarte cunoscute de pe Costa del Sol, iar un festival aici este prilejul excelent de a vedea şi de a te relaxa într-un loc minunat, aşa că am inclus Starlite Festival de la Marbella pe lista cu idei de vacanţă pentru luna iulie.
Marbella se află la poalele Muntelui Sierra Blanca, pe malul Mediteranei, între Malaga şi Gibraltar. Totul face să fie o destinaţie turistică prin excelenţă. Dincolo de soare, plajă, distracţie şi relaxare, în Marbella sunt o serie de sit-uri arheologice valoroase, o serie de muzee interesante, iar în apropiere ar merita vizitate Malaga, Gibraltar, oraşul Ronda şi chiar Sevilla. În Marbella mai merită văzute Oraşul Vechi, cu Orange Square, dar şi fabuloasa promenadă, care se întinde pe câţiva kilometri buni de-a lungul ţărmului Mediteranei.
La festival
Starlite Festival are loc la Marbella, la Cantera de Nagueles,  în perioada 13 iulie - 26 august, şi este un eveniment cultural, social, dar şi monden. Festivalul cuprinde numeroase concerte, în acest an, cel mai aşteptat fiind cel susţinut de Elton John, pe 20 iulie. Fiecare seară de concert începe la ora 20, până la miezul nopţii intrarea fiind liberă. Apoi, după miezul nopţii, atmosfera se încinge în Starlight Night, o discotecă al cărei program ţine până la 6 dimineaţa!
Cum se ajunge la Marbella?
18 iulie: Bucureşti 15.50 - 19.10 Malaga (Blue Air)
25 iulie: Malaga 19.35 - 0.30 Bucureşti (Wizz Air)
Preţ: 273 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la aeroportul din Malaga există autobuze care merg din oră în oră la Marbella. O călătorie durează aproximativ 40 minute şi costă 5 euro.
Variante de cazare
Hotel Alanda, 4 stele, preţ 1.097 euro/camera dublă/7 nopţi
Hotel Roc Marbella Park, 4 stele, preţ 1.000 euro
Park Plaza, 4 stele, preţ 1.550 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu